Even voorstellen

Hallo….ik ben Anca,
en ben op 15 mei 2013  geboren bij Marmorea’s Shelter. Ik heb heel veel broertjes en zusjes. Mijn baasje is op bezoek geweest toen ik 4 weken oud was en heeft samen met Thea en Addie gekeken wie het beste zou passen bij mijn baasje. Met als doel samen te gaan werken met kinderen. Ik werd uitgekozen. Toen ik 8 weken was, ben ik opgehaald. Als eerste heb ik kennis gemaakt met de twee kinderen en de poes in huis. Een makkie, want ik ben dol op kinderen en andere dieren. Ik ben gelijk met mijn baasje gaan trainen. We zijn allemaal leuke dingen gaan doen: naar het schoolplein, de puppy cursus, de stad in en nog veel meer. Soms was het erg spannend. Toen ik al wat groter was heb ik ook cursussen gevolgd om goed te leren luisteren, gehoorzaamheid of zoiets. Het is belangrijk dat ik goed luister wanneer ik samen met mijn baasje en kinderen aan het werk ben.
Nadat ik al een beetje goed kon luisteren ben ik samen met mijn baas naar school gegaan bij Pets4Care. Daar heb ik geleerd hoe ik samen met mijn baasje mensen kan helpen. Ik vind het heel leuk om samen met kinderen te werken. Als we aan de slag gaan dan draag ik een geel vestje, zo weet dat ik aan het werk ben.


Wat ook belangrijk is om te vertellen dat ik net zoals iedereen wel eens ziek kan zijn. Dan kan het zijn dat mijn baasje het beter vindt dat ik thuis blijf. In dat geval gaat de begeleiding gewoon door, alleen ben ik er dan even niet bij!

Hallo…..ik ben Knight,
en woon sinds mei 2016 bij Anca. Ik kom uit Duitsland. Mijn bijnaam is de GVR. Dat komt omdat ik best groot ben maar een enorm lief en rustig karakter heb. Mijn kwaliteit is ‘rust’. Ik ga graag mee wandelen en sluit vanzelf aan wanneer ik voel dat dit nodig is. Gehoorzaamheid gaat prima maar trucjes zijn niet zo mijn ding.  Als ik nieuwe mensen ontmoet kijk ik eerst even de kat uit de boom. Wanneer het belangrijk is om te oefenen met geduld, rust, ontspanning en vertrouwen dan kan ik daarbij in een 1-op-1 situatie goed ondersteunen. Net zoals bij Anca kan het zijn dat ik er een keer niet ben. In dat geval gaat de begeleiding wel door.