Even voorstellen

Audrey Torn

Welkom op de website ‘kans op pootjes’, ik ben Audrey Torn. Als pedagogisch hulpverlener, (kinder)coach en systeemspecialist i.o.  ben ik verbonden aan Kans en het School Ondersteuningsteam van SWV-Zout.

In de loop der jaren heb ik geleerd dat de weg naar volwassenheid niet altijd even makkelijk is. Het leven dient zich soms aan met allerlei obstakels en onzekerheden. Wanneer een kind niet zo lekker in zijn vel zit kan het zich niet optimaal ontwikkelen. Een steuntje in de rug kan dan helpend zijn.

Tijdens mijn betrokkenheid heb ik vooral oog voor de krachten. Door zelfvertrouwen te vergroten, kwaliteiten te ontdekken en bewust te worden van onze emoties en gevoelens kunnen we keuzes maken in hoe we omgaan met de obstakels en onzekerheden die we tegenkomen in het leven.

Honden kunnen ons helpen bij de bewustwording van ons eigen gedrag.  In een leerzaam samenspel tussen mens en dier kan er een vorm van onderzoek van het eigen gedrag plaats vinden. Met die reden maak ik, indien gewenst, gebruik van mijn eigen twee honden tijdens de coachsessies. Anca en Knight zijn een waardevolle aanvulling wanneer het gaat om het krijgen van inzicht.

Ik geniet er enorm van wanneer kinderen en jongeren krachtig en met zelfvertrouwen de wereld weer instappen!

Paulien Oogjen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten en natuur

Loek Mak