Kids & ouders

Kids  van 4 tot 12 jaar.
Als je tussen de 4 en 12 jaar bent ga je naar de basisschool. In deze periode ben je misschien ook nog druk met andere activiteiten zoals; clubjes, zwemles, sportvereniging en speelafspraken met vrienden. Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor het even wat minder goed gaat. Misschien heb je vaker ruzie, voel je je onzeker, ben je boos of juist verdrietig. Als je niet goed weet hoe je hiermee kunt omgaan kan ik je hierbij helpen. We kijken samen naar wat er wel goed gaat en welke kwaliteiten jij kunt inzetten om beter met de lastige situaties om te gaan.

Begeleiding omdat…..
Je met conflicten om wilt kunnen gaan.
Je weer lekker in je vel wilt zitten.
Je weer met plezier naar school wilt gaan.
Vriendschappen wilt sluiten.

Jongeren vanaf 12 jaar.
In de leeftijd van 12 tot ongeveer 20  jaar gebeurt er heel veel in je leven. Je gaat naar een nieuwe school, krijgt veel huiswerk, ontmoet nieuwe mensen en maakt belangrijke keuzes voor later.  Soms verlopen deze periodes niet makkelijk. Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit of dat je veel last hebt van fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn etc). Misschien heb je moeite met plannen en organiseren van je huiswerk of heb je conflicten met de mensen om je heen.

Er zijn verschillende manieren om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je je weer beter in je vel voelt. We kijken samen naar wat bij jou past. We kunnen bijvoorbeeld opdrachten en oefeningen doen.  Bewegen of een heerlijke wandeling met de honden maken is ook mogelijk. Het doel is samen je krachten, kwaliteiten en talenten te ontdekken zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van het leven en makkelijker met de moeilijke periodes leert omgaan.

Begeleiding omdat….
Je meer zelfvertrouwen wilt hebben.
Je weer lekker in je vel wilt zitten.
Je weer met plezier naar school wilt gaan.
Je minder last wilt hebben van fysieke klachten.
Je vriendschappen wilt sluiten.
Je een stap vooruit wilt komen.

Kortom….weer wilt genieten van het leven!